وکیل نفقه زن ، فرزند و اقارب 1401

بهترین وکیل نفقه زن و فزرند در غرب تهران – صادقیه : نفقه به معنای هزینه و خرج روزانه است که در اصطلاح حقوقی ، نیازهای متعارف از قبیل مسکن ، خوراک ، پوشاک و اثاث خانه و دیگر هزینه های مورد نیاز می باشد .

بهترین وکیل نفقه کسی است که دارای دانش حقوقی خانواده بوده و تخصص کافی را در این زمینه داشته باشد . و علاوه بر تسلط کافی بر قوانین ماهوی در امور خانواده به سایر قوانین مرتبط و آرا وحدت رویه نیز تسلط داشته باشد .

وکیل نفقه زن ، فرزند و اقارب

وکیل نفقه و انواع دادخواست نفقه :

  • نفقه زوجه .
  • نفقه اقارب ( پدر و مادر و فرزندان ) .

نفقه زوجه

پس از جاری شدن صیغه نکاح ، روابط زوجیت بین زن و مرد ایجاد می شود و آنها نسبت به یکدیگر دارای حقوق و تکالیف می شوند . یکی از این حقوق ، حق نفقه برای زوجه است که پس از جاری شدن صیغه عقد ، مرد مکلف به پرداخت آن می شود .

شرط پرداخت نفقه

شرط پرداخت نفقه زوجه ، تمکین زوجه است . در واقع تمکین عبارت است از پاسخ دادن زن به نیازهای مشروع جنسی همسر خود . در صورتی که زوجه تمکین نکند و این عدم تمکین در دادگاه خانواده محرز شود ، زن ناشزه بوده و حق برخورداری نفقه از او سلب می شود .

پرداخت نکردن نفقه

در صورتی که مرد از پرداخت نفقه خودداری کند ، زن می تواند به دادگاه مراجعه کند تا دادگاه میزان نفقه او را تعیین و مرد را به پرداخت آن محکوم کند .

تأثیر داشتن وکیل نفقه در روند پرونده

با توجه به پراکندگی مواد و همچنین اصلاحیه ها و تبصره هایی که هر روز تصویب می شوند و عدم آگاهی افراد به این قوانین ، لازم است قبل از طرح دادخواست و همچنین برای دفاع در دعوی نفقه از وکیل نفقه مجرب مشاوره گرفت .

نفقه اقارب

نفقه اقارب عبارت است از نفقه پدر و مادر و فرزندان .

چه کسی مستحق گرفتن نفقه است ؟

کسی مستحق نفقه است که ندار بوده و نتواند وسائل معیشت خود را فراهم کند .

شرایط پرداخت نفقه به اقارب

شخصی که محکوم به پرداخت نفقه اقارب خود می شود باید دارای استطاعت مالی باشد . به این معنا که بتواند نفقه پدر و مادر یا فرزندان خود را پرداخت کند . در غیر این صورت شخص محکوم به پرداخت نفقه اقارب نخواهد بود . این در حالی است که وضعیت فرد از لحاظ دارا و ندار بودن در پرداخت نفقه زوجه فرقی ندارد و زوج در هر دو حالت محکوم به پرداخت نفقه زوجه می باشد .

نفقه فرزندان

نفقه فرزندان در وهله ی اول بر عهده پدر است و در صورت فوت پدر یا عدم استطاعت مالی پدر در پرداخت نفقه ، به عهده جد پدری است . در صورتی که اجداد پدری در قید حیات نباشند ، پرداخت نفقه با مادر است .

مشاوره با وکیل نفقه : جهت کسب اطلاعات بیشتر و اخذ مشاوره از وکیل نفقه و  وکیل خانواده با ما تماس بگیرید . تلفن تماس : 09123939759

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *