مشاوره حقوقی خانواده

مشاوره حقوقی خانواده با وکیل پایه یک دادگستری – امید شاه مرادی : تا وقتی افراد با مشکلات حقوقی در زمینه خانواده از جمله مهریه ، نفقه ، طلاق ، حضانت فرزند مشترک ، جهیزیه و … مواجه نشده باشند ، نیاز و تمایلی به دانستن و داشتن اطلاعات حقوقی در این زمینه ها ندارند اما به محض اولین و کوچکترین مشکل خانوادگی این سوال به وجود می آید که از چه شخصی مشاوره حقوقی خانواده دریافت نماییم یا به سراغ چه وکیلی برویم ؟ آیا نیازی به وکیل خانواده هست یا نه ؟ و سوالاتی دیگری از این دست در ذهن افراد شکل می گیرد که ثمره ای جز ترس و اضطراب نخواهد داشت .

عدم اطلاعات زوجین از حقوق قانونی خود

بسیاری از افراد اطلاعاتی در زمینه مسائل حقوقی خانواده ندارند و از طرفی با دادگاه خانواده یا دادسرا سر و کار نداشته اند به همین دلیل به محض ایجاد اختلاف خانوادگی سر در گم ، مضطرب و پریشان می شوند و به جهت اینکه نمی دانند چگونه حق خودشان را از طرف مقابل ( زوج یا زوجه ) مطالبه نمایند یا در مقابل دعوای مطروحه چه دفاع حقوقی و قانونی می توانند تدارک ببینند و اصلاً قانون مدنی و سایر قوانین مرتبط در زمینه خانواده چه حقوق و تکالیفی را برای آنها پیش بینی کرده بسیار دیده شده که ، افراد به جای دریافت مشاوره حقوقی خانواده از وکلای متخصص در این زمینه مثل وکیل خانواده ، وکیل متخصص مهریه ، وکیل نفقه و غیره به افراد غیر متخصص مراجعه و از طریق آن افراد به دنبال راه حل می گردند .

مشاوره حقوقی خانواده

مداخله خانواده ها

ناگفته پیداست علاوه بر زن و مرد خانواده ها هم درگیر این مسائل می شوند و احتمالاً با تشکیل جلسات خانوادگی و مشورت با یکدیگر به دنبال راه حل می گردند و ممکن است ماه ها و ای چه بسا سالها تا روشن شدن تکلیف شان زمان ببرد .

ضرورت مراجعه به وکیل خانواده و دریافت مشاوره

بهتر است همانند زمانی که بیمار می شویم و سراغ پزشک می رویم هنگام بروز مشکلات خانوادگی نیز به وکیل دادگستری مراجعه نموده و در زمینه مسائل خانوادگی از ایشان مشاوره حقوقی دریافت نماییم چرا که ممکن است داشتن برخی اطلاعات اولیه در زمینه هایی که با آن درگیر هستیم بسیار مفید و راه گشا باشد .

اهمیت مراجعه به وکیل و مشاور حقوقی خانواده را افرادی که به اشتباه دادخواست یا شکایت مطرح نموده و چندین ماه درگیر پرونده و محاکم بوده اند و در انتها به دلیل اشتباه اولیه هیچ نتیجه ای نگرفته اند ، بهتر می دانند ؛ تمام این افراد به اتفاق معتقدند که باید قبل از هر اقدام حقوقی و قضایی به سراغ وکیل رفت و از وکلای متخصص در زمینه خانواده ، مشاور حقوقی دریافت نمود ، تا هم در زمان و هم در هزینه صرفه جویی نمود ؛ چراکه بی شمار هستند افرادی که چندین سال درگیر پرونده های خانواده بوده اند و به جهت اینکه نتیجه لازم را نگرفته اند و دیگر توان طرح دعوای جدید را ندارند از حقوق خود صرف نظر می نمایند .

مشاور حقوقی خانواده کیست

مشاور حقوقی خانواده کسی است که اطلاعات جامع و کامل با قانون مدنی ( بخش مربوط به خانواده ) و همچنین قوانین مربوط به خانواده از جمله قانون حمایت خانواده داشته باشد تا بتواند به طور صحیح و بایسته خدمات حقوقی ارائه دهد . و همینطور پرونده های مختلفی در حوزه خانواده انجام داده و در واقع در پرونده های مربوط به خانواده از جمله مهریه ، طلاق ، نفقه ، حضانت ، اجرت المثل ایام زوجیت و … اعلام وکالت نموده باشد ؛ تجربه و تخصص کافی در این قبیل پرونده داشته باشد و با رویه دادگاه های خانواده آشنا باشد .

امید شاه مرادی – وکیل پایه یک دادگستری

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *