وکیل رفع ممنوع الخروجی + راهکار های ممکن
سیر تا پیاز رفع ممنوع الخروجی با وکیل شاه مرادی : همه کشورها در قوانین خود از شرایط و مواردی نام برده اند که منجر به صدور قرار ممنوع الخروجی می شود. ممنوع الخروجی در برخی از موارد از جانب دولت است. و در برخی دیگر از شرایط که عام تر است به علت درخواست یک شخص حقیقی نسبت به یک شخص حقیقی دیگر رخ می دهد. در برخی دیگر از موارد هم شاهد ممنوع الخروج شدن افراد به علت درخواست یک شخص حقوقی همانند ادارات، ارگان ها و سازمان ها هستیم. قواعد و شرایط خاصی برای رفع ممنوع الخروجی وجود دارد که در این مقاله به ذکر آن ها خواهیم پرداخت. در ادامه با وکیل شاه مرادی همراه باشید..
رفع ممنوع الخروجی بدون درخواست
در ابتدا باید این امر مهم را بدانید که مدت زمان اعتبار ممنوع الخروجی یک مدت زمان شش ماهه است. البته این مدت قابلیت تمدید هم دارد. بنابراین اگر فردی را ممنوع الخروج کرده اید به این مدت زمان شش ماهه دقت کنید. اگر بعد از گذشت شش ماه دستور تمدید ممنوع الخروجی به درخواست شخص یا ارگان مورد نظر صادر نگردد. دادستان کل کشور دستور رفع ممنوع الخروجی را صادر خواهد کرد.
برطرف کردن ممنوع الخروج بودن با رفع علت
انسان ها همیشه نمی توانند منتظر بمانند که مشمول گذر زمان شوند بخصوص اینکه در برخی از موارد شخصی که اقدام به ممنوع الخروجی کرده است بعد از شش ماه نیز درخواست تمدید ممنوع الخروجی را می دهد. بنابراین عاقلانه ترین کاری که می توان انجام داد این است. که به دنبال رفع علت ممنوع الخروجی باشیم. رفع علت ممنوع الخروج شدن در هر مسئله ای با مسئله دیگر متفاوت است. روش های برطرف کردن ممنوع الخروج کردن با علت های مختلف را در ادامه توسط وکیل رفع ممنوع الخروجی ذکر می کنیم.
- اگر فردی متهم به ارتکاب جرمی است و به علت عدم دسترسی به او و به درخواست بازپرس، ممنوع الخروج شده باشد. به محض اینکه خود را به بازپرس معرفی کند. ممنوعیت خروج برای او، منتفی و مراتب به مراجع مربوط اطلاع داده می شود تا از او رفع ممنوع الخروجی صورت گیرد.
- اگـر پس از صدور قرار مجرمیت، برای شخص توسط بازپرس، قرار ممنوعیت خروج از کشور صادر شود. شخص می تواند در مهلت مقرر (10 روزه یا 20 روزه بر حسب مورد)، به قرار صادره اعتراض کند. و در صورت موافقت دادگاه اقدام به رفع ممنوع الخروجی خود نماید.
- اگر به دستور قاضی اجرای احکام و به علت عدم دسترسی به محکوم علیه او را ممنوع الخروج کرده باشند. شخص می تواند نزد قاضی اجرای احکام حضور پیدا کند و به محض حضور ، نسبت به لغو این دستور اقدام گردد.
- اگـر فردی به علت بدهی مالیاتی ممنوع الخروج شده باشد. می تواند پس از پرداخت بدهی به اداره مالیات اقدام به رفع ممنوع الخروجی کند. البته استثنائاتی هم در این زمینه وجود دارد به عنوان مثال رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، صرفاً برای یک بار و در مواردی از قبیل حج یا زیارت عتبات، انجام امور درمانی که ضرورت عقلانی دارند. پیگیری مسائل تجاری به قصد تسویه بدهی و سایر موارد که به تشخیص سازمان امور مالیاتی رسیده باشند. می تواند اقدام به صدور اجازه خروج از کشور برای بدهکاران مالیاتی نماید.
- اگر فردی بابت مهریه یا هر دین دیگری به همسر خود یا دیگران بدهکار باشد. و به موجب حکم دادگاه خانواده یا دایره اجرائیات ثبت از کشور ممنوع الخروج شده باشد. می تواند پس از پرداخت کامل بدهی یا سپردن تأمین مناسب، اقدام به رفع ممنوع الخروجی نماید.
- در قوانین جمهوری اسلامی ایران ذکر شده است که بانوان، برای خروج از کشور، نیاز به اخذ اجازه و مجوز از همسرشان دارند. فرزندان زیر 18 سال نیز اعم از اینکه دختر باشند یا پسر برای خروج از کشور به اجازه قیم یا ولی قهری خود یعنی پدر یا جد پدری دارند. این افراد نیز به نوعی در محدوده ممنوع الخروجی قرار دارند. مگر اینکه اجازه محضری برای آن ها به ثبت برسد.
- اگر شخصی به موجب دستور بانک مرکزی ممنوع الخروج شده باشد. خروج وی از کشور، منوط به اجازه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران است. و این مسئله نیز باید از طریق رفع علتی پیگیری شود. که منجر به صدور این دستور از جانب بانک مرکزی شده است.
- در نهایت اینکه مشمولین نظام وظیفه یا همان خدمت سربازی می توانند با سپردن تأمین مناسب، اقدام به خروج از کشور نمایند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.