وکیل دیوان عالی کشور ، انجام 100% امور مربوطه

وکیل دیوان عالی کشور , مسلط به تمامی قوانین جدید دیوان عالی :  زمانیکه سخن از دیوان عالی کشور به میان می آید قطعاً با پرونده مهمی روبرو هستیم. که بارها توسط قضات کشور در دادگاه های بدوی و تجدیدنظر مورد بررسی واقع شده است. اما به نتیجه قطعی منجر نشده است. ارسال پرونده برای دیوان عالی کشور بدون حضور یک وکیل حرفه ای صورت نمی گیرد.

چرا که باید بهترین دفاع ممکن از موکل در این پرونده به عمل آید. از طرف دیگر اصولاً هیچ کسی از نتیجه احتمالی دعوی در دیوان عالی کشور آگاه نیست و این مسئله حساسیت کار را نشان می دهد. به همین علت نیاز است تا به وکیل دیوان عالی کشور مراجعه کنید.

وکیل دیوان عالی کشور

دیوان عالی کشور

در ابتدا باید با دیوان عالی کشور آشنا شوید. دیوان عالی کشور برترین مرجع قضایی در ایران است. و رای صادره در این دیوان دیگر قابل تجدیدنظر خواهی و اعتراض نمی باشد. برترین و برجسته ترین قضات کشور در ایران در این دادگاه حضور دارند و به پرونده های صادره که در مراحل مختلف دادرسی با اعتراض طرفین مواجه شده اند رسیدگی می کنند.

لازم به ذکر است که رسیدگی این دیوان به پرونده‌ها به صورت شکلی است. و طرفین دعاوی در محضر قضات حاضر نمی‌شوند. مگر آن‌که دیوان برای ادای توضیحات اقدام به احضار آن‌ها نماید. رأی شعب این دیوان نیز به شکل نقض یا ابرام رأی دادگاه تالی است.

وظایف دیوان عالی کشور

دیوان عالی کشور وظایف خود را بر طبق دستورالعمل های صادره از جانب رییس قوه قضاییه انجام می دهد. این مرجع به منظور نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضایی و انجام مسوولیت‌های که طبق قانون به آن محول می‌شود. براساس ضوابطی که رئیس قوه قضاییه تعیین می‌کند، تشکیل شده ‌است.

رسیدگی به تخلفات رییس جمهور و همچنین رسیدگی به شکایات از آرای صادره توسط دادگاه‌های پائین‌ تر نیز از وظایف این مرجع است. نمونه اخیر مهمترین علت مراجعه مردم به وکیل دیوان عالی کشور است. مهمترین وظیفه دیوان که باعث می شود تا با اهمیت این مرجع آشنا شویم این است که حق صدور رأی وحدت رویه را دارد که از ارزشی برابر با قوانین برخوردار است.

شعب دیوان عالی کشور

دیوان عالی کشور دارای 40 شعبه است که 5 شعبه آن در قم، 3 شعبه در مشهد و بقیه شعبه ها در تهران هستند. این شعب نیز باتوجه به اینکه پرونده مورد نظر یک دعوی حقوقی است یا کیفری به دو بخش مجزا تقسیم می شوند که عبارتند از:

  • هیئت عمومی شعب حقوقی در دیوان عالی کشور متشکل از رئیس دیوان و روسای شعب حقوقی دیوان است. و موضوعاً به احکام اصراری دادگاه‌های تالی در موارد حقوقی رسیدگی می‌کند .
  • هیئت عمومی شعب کیفری در دیوان عالی کشور با حضور رئیس دیوان و روسای شعب کیفری تشکیل و به احکام اصراری دادگاه‌های تالی کیفری در خصوص مسائل جزائی رسیدگی می‌کند .

کدام احکام حقوقی در دیوان عالی کشور مورد رسیدگی واقع می شوند؟

پر واضح است که دیوان عالی کشور برای رسیدگی به پرونده های مهم و حائز اهمیت تشکیل می شود. احکام راجع به اصل نکاح و فسخ آن، طلاق، نسب، حجر و وقف که از دادگاه تجدیدنظر صادر می شوند.

و همچنین احکام دادگاه بدوی که خواسته آن بیش از مبلغ بیست میلیون ریال باشد. و همچنین احکام راجع به اصل نکاح و فسخ آن، طلاق، نسب، حجر، وقف، ثلث، حبس و تولیت دادگاه های بدوی که به علت عدم درخواست تجدیدنظر قطعیت یافته است. از جمله پرونده های حقوقی هستند که قابل رسیدگی در دیوان عالی کشور می باشند. باتوجه به عدم حضور طرفین در جلسات رسیدگی به پرونده بهتر است مراجعه به وکیل دیوان عالی کشور را جدی بگیرید.

کدام احکام کیفری در دیوان عالی کشور مورد رسیدگی واقع می شوند؟

بخش قالب پرونده هایی که به دیوان عالی کشور فرستاده می شوند مربوط به احکام دادگاه های کیفری و بخصوص مجازات های سالب حیات یا نقص عضو و مانند آن هاست.

بنابراین تمام احکام صادره از دادگاه های کیفری یک و احکام صادره از دادگاه انقلاب که به جرایمی با مجازات سلب حیات، قطع عضو، حبس ابد و یا تعزیر درجه سه و بالاتر و جنایات عمدی علیه تمامیت جسمانی که میزان دیه آن ها نصف دیه کامل یا بیش از آن با چند قاضی رسیدگی می کند. قابل رسیدگی فرجامی در دیوان عالی کشور خواهد بود. همچنین رسیدگی به اعتراض نظامیان به احکام صادره از دادگاه های نظامی نیز در این دیوان صورت می گیرد. حضور وکیل دیوان عالی کشور در چنین پرونده هایی به شدت حائز اهمیت است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *