وکیل اخذ سند تک برگی و المثنی
وکیل اخذ سند تک برگی و المثنی : طی چند سال گذشته سند مالکیت املاک به صورت تک برگی و تماماً مکانیزه و الکترونیکی صادر می شود و تمام مشخصات ملک و مالک در آن درج می گردد ، سند تک برگی نسبت به اسناد منگوله دار و دفترچه ای قدیمی ایمنی بیشتری دارد و کمتر مورد جعل قرار می گیرد ، مزیت دیگری که سند تک برگی نسبت به اسناد قدیمی دارد این است که چنانچه ملک دارای چند مالک باشد به عبارت دیگر چند نفر به صورت مشارکتی مالک ملکی باشند برای هر یک از شرکا سند مجزا صادر می گردد . با توجه به مزایای مذکور که تنها گوشه ای از محاسن بهره مندی از اسناد تک برگی است ، فلذا به مالکین محترم پیشنهاد می گردد نسبت به اخذ سند تک برگی برای املاک خود اقدام نمایند .
مراحل دریافت سند تک برگی
وکیل ملکی : ابتدا به دفتر اسناد رسمی مراجعه نموده ، سردفتر اسناد رسمی فهرستی از استعلامات مورد نیاز را به متقاضی دریافت سند تک برگی ارائه می دهد پس از تکمیل مدارک و تسویه حساب های احتمالی با مراجعی مانند شهرداری، دارایی و پس از اخذ مفاصا حساب های لازم این مدارک را به دفتر اسناد رسمی تحویل داده تا پس از طی مراحل قانونی در اداره ثبت اسناد و املاک سند تک برگی توسط اداره مذکور صادر شده و از طریق پست برای متقاضی ارسال گردد .
سند مالکیت المثنی
همین که ملکی در دفتر املاک اداره ثبت اسناد و املاک به نام شخصی به ثبت برسد ، دولت و مراجع قضایی تنها فرد مذکور را به عنوان مالک آن ملک میشناسند . گاه اتفاق میافتد که سند مالکیت شخصی به هر علتی از دسترس شخص خارج میگردد و نیاز به صدور مجدد سند مالکیت دارد ، لکن به دلیل اینکه سند مالکیت از جمله اسناد رسمی محسوب می گردد تنها با شرایط خاصی امکان تقاضای سند المثنی وجود دارد . ذیلاً به مواردی که اداره ثبت اسناد و املاک اقدام به صدور سند مالکیت المثنی می نماید و شرایط آن می پردازیم .
موارد صدور سند المثنی
- سند مالکیت به سرقت رفته یا گم شده باشد
- سند مالکیت نزد شخص ثالث باشد و وی از تحویل آن خودداری نماید
- سند مالکیت متوفی نزد یکی از وراث باشد که از تسلیم آن به ورثه دیگر یا اداره ثبت حتی با صدور اجراییه نیز خودداری نموده باشد
- به هر دلیلی از قبیل آتشسوزی و غیره فیزیک سند از بین رفته باشد .
وکیل اخذ سند تک برگی و المثنی
متقاضی سند المثنی استشهادیه ای از اداره ثبت اسناد و املاک دریافت می دارد که استشهادیه مذکور باید به امضای حداقل سه نفر برسد ( هویت شهود مذکور باید توسط کلانتری محل یا یکی از دفاتر اسناد رسمی گواهی گردد) و سپس آن را به همراه تقاضای کتبی اداره ثبت محل تقدیم می نماید تا پس از طی مراحل قانونی سند المثنی به نام شخص متقاضی صادر و از طریق پست به ایشان تحویل گردد ، بنابراین در روند اخذ سند مالکیت المثنی نیازی به مراجعه به نهادهایی مانند شهرداری و دارایی وجود ندارد .
در پایان به متقاضیان محترم پیشنهاد می گردد که در طی این پروسه از همراهی وکیل پایه یک دادگستری آشنا به امور ثبتی و ملکی جهت جلوگیری از هرگونه تضییع حقوق احتمالی و سهولت و تسریع در امور ، بهره مند گردند .
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.