وکیل توقیف اموال غرب تهران

وکیل متخصص توقیف اموال غرب تهران : بخش قابل توجهی از پرونده های مطروحه در دادگاه ها به مسائل مالی از جمله عدم پرداخت وجه چک، عدم پرداخت مهریه ، عدم پرداخت اجاره بها و … اختصاص دارد. در این شرایط ممکن است حکم دادگاه به توقیف اموال و پرداخت طلب از محل اموال توقیف شده منتهی شود.

باتوجه به اینکه آراء صادره در خصوص توقیف اموال و اجرای آن ها با تنش های بسیار زیادی همراه است پیشنهاد می کنیم از یک وکیل متخصص در این عرصه با عنوان وکیل پایه یک دادگستری کمک بگیرید. ما در ادامه این مبحث را به صورت تفصیلی شرح خواهیم داد.

وکیل توقیف اموال غرب

انواع توقیف مال

تفاوتی ندارد چه نوع توقیفی علیه مال شما و یا به نفع شما صادر شده است در هر صورت بهتر است رسیدگی به امور حقوقی و نظارت بر امور اجرایی را به وکیل توقیف اموال بسپارید. در بررسی انواع توقیف اموال می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

توقیف تأمینی

محکوم له یا همان طلبکار می تواند لیست اموال محکوم علیه را تهیه کرده و به دادگاه تقدیم کند. در این شرایط محکوم علیه دیگر نمی تواند اموال خود را مفقود نماید، به دیگران منتقل کند یا آن ها را بفروشد. وکیل توقیف اموال در این شرایط می تواند نقش موثری در تهیه لیست اموال بدهکار داشته باشد.

 توقیف اجرایی

زمانیکه محکوم علیه در یک مسئله مالی محکوم می شود و دادگاه نیز به توقیف اموال رای می دهد، محکوم علیه موظف است ظرف ده روز نسبت به اجرای حکم دادگاه اقدام کند.

اگر وی از این عمل خودداری کند محکوم له می تواند شخصاً در راستای توقیف اموال اقدام کند بدین صورت که معادل طلب خود از اموال وی را به دادگاه معرفی کرده و درخواست توقیف دهد .

توقیف اموال منقول و غیرمنقول

منظور از مال منقول، اموالی همانند سکه، جواهرات، پول نقد، خودرو و … است اما مال غیرمنقول شامل مواردی همانند زمین، خانه، آپارتمان و ملک تجاری می باشد. هرچند توقیف اموال منقول راحت تر به نظر می رسد اما بد نیست برای هرکدام از اموال فوق اعم از منقول یا غیرمنقول که در مرحله توقیف قرار گرفتند از تجربیات وکیل توقیف اموال بهره مند شوید.

توقیف مال منقول بدین صورت است که مأمور اجراییات ابتدا مراتب را به صاحب مال اطلاع داده و سپس اقدام به توقیف می کند. اگر هم صاحب مال در محل حضور نداشته باشد ابتدا مال مورد نظر توقیف شده و سپس به وی اطلاع داده می شود.

مراتب فوق در خصوص اموال غیرمنقول اجرا نمی شود چرا که توقیف این اموال دارای شرایط خاصی است که به شرح ذیل بیان شده اند:

  • اگر ملک توقیف شده به صورت رسمی به نام محکوم علیه باشد، اداره ثبت باید مراتب را در دفتر ثبت املاک قید کند.
  • اگر ملک مورد نظر در جریان ثبت باشد، در دفتر املاک بازداشتی و پرونده ثبتی قید می شود و به قسمت اجرا اطلاع می دهد.
  • اگر ملک به نام محکوم علیه نباشد، باید فوراً به قسمت اجرا اعلام گردد.
  • اگر مال غیرمنقول سابقه ثبتی نداشته باشد (به عنوان ملک هیچ شخصی ثبت نشده باشد) توقیف زمانی جایز است که محکوم علیه در آن تصرف مالکانه داشته یا به موجب حکم نهایی، مالک شناخته شود .

اموال غیرقابل توقیف

شما باید حتی در مقام محکوم علیه نیز یک وکیل توقیف اموال داشته باشید چرا که نیاز است برخی از اموال شما هرگز در جریان توقیف قرار نگیرند. این اموال در علم حقوق به عنوان مستثنیات دین شناخته می شوند و شامل موارد ذیل هستند :

  • لباس، اشیا و تمام وسایلی که برای رفع حوائج ضروری محکوم علیه و خانواده او لازم است.
  • آذوقه موجود به قدر احتیاج یک ماه محکوم علیه و اشخاص واجب النفقه او اعم از همسر، فرزندان، پدر، مادر و …
  • وسایل و ابزار کار کسبه، پیشه وران و کشاورزان به نحوی که بدون آن اسباب، امکان کسب درآمد برای رفع نیازهای ضروری را نداشته باشد.
  • اموال و اشیایی که به موجب قوانین مخصوص آن عرصه غیرقابل توقیف هستند همانند وسایل اختصاص یافته برای کشاورزان در امر کشاورزی.

یکی از مهمترین نکاتی که در جلسات مختلف مشاوره حقوقی و از یک وکیل توقیف اموال پرسیده می شود این است که آیا خودرو جزء مستثنیات دین است؟ طبق قوانین جدید خودرو از شمول این موارد خارج شده و قابل توقیف است .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *