وکیل تجاوز و زنای به عنف + شکایت و پیگیری پرونده

وکیل تجاوز و زنای به عنف + نحوه اثبات ، مدارک لازم و پیگیری 0 تا 100 پرونده با وکیل شاه مرادی  : درخصوص زنای به عنف تعاریف متعددی ارائه شده است که دراین مجموعه به یکی از تعاریف موصوف اشاره می‌گردد. عنف در لغت به معنی خشونت و زور است. و منظور از اصطلاح «زنای به عنف» انجام نزدیکی جنسی بدون رضایت زن و با استفاده از قهر و غلبه است.

البته باید توجه داشت که اثبات بدون رضایت و خواست قربانی بودن نزدیکی جنسی، برعهده‌ی قربانی است که این موضوع مشکلاتی را در روند رسیدگی به این پرونده‌ها به وجود آورده است ، درعین ‌حال باید توجه داشت که زنای به عنف تنها در چهارچوب رابطه ‌ی خارج از چهارچوب مشروع ازدواج (اعم از دائم و موقت) به رسمیت شناخته شده است.

به عبارت دیگر زنای به عنف نوعی از زنا است که همراه با عدم رضایت و خواست قربانی باشد. بنابراین توسل به خشونت جنسی در روابط میان زن و شوهر زنای به عنف محسوب نمی ‌گردد. با توجه به اینکه بار اثبات ادعای تجاوز جنسی به عهده مجنی علیه است ، پیشنهاد می گردد در این خصوص با همراهی وکیل آگاه به قوانین کیفری و زنای به عنف ، اقدام نمایید .

وکیل تجاوز و زنای به عنف

انواع متعرضان جنسی

مردان متجاوز به چهار گروه تقسیم می‌شوند ؛

گروه اول

آزارگران جنسی که از درد کشیدن قربانی‌ دچار تحریک جنسی می‌شوند .

گروه دوم

مهاجمان بهره کش که به طریقی تکانشی از قربانی به عنوان شیئی برای ارضای خود استفاده می‌کنند .

گروه سوم

مردان بی‌کفایت که معتقدند هیچ زنی داوطلبانه با آنان همبستر نخواهد شد و مدام در تخیلات جنسی غرق هستند .

گروه چهارم

مردانی که زنای به عنف آنها نتیجه خشم و غضب است .

تاریخچه زنای به عنف

تجاوزات جنسی و به ‌طور مشخص زنای به عنف از جمله جرائمی هستند که از قدیم ‌الایام و از زمانی که بشر زندگی جمعی خود را آغاز کرد. تا به امروز وجود داشته و هم‌ اکنون نیز در کشورها و جوامع مختلف با انگیزه‌های متفاوت ارتکاب می‌یابد . در مورد انگیزه مرتکب می توان گفت که تجاوز جنسی به این دلیل رخ می‌دهد که شخص چون نمی‌تواند از طرق عادی و با ایجاد رابطه‌ ی انسانی مشروع و قانونمند نیازهای جنسی خود را بر‌طرف کند. با تمسک به زور و جبر و خلاف میل طرف مقابل به تمامیت جنسی وی تعرض می‌کند .

انواع تجاوز جنسی و ریشه یابی انگیزه مرتکب

جنایات جنسی به طور کلی به دو دسته خود آزاری و دیگر آزاری تقسیم می گردد. تجاوز جنسی محصول یک نوع اختلال شخصیت ناشی از آسیب های روانی دوران کودکی و نوجوانی فرد بوده. در واقع آسیب روانی که در یکی از دوره های رشد روانی شخص. ( که به ترتیب عبارتند ازدهانی ، دفعی ، سالوس ، نهفتگی و بلوغ ) باعث آسیب دیدگی روانی شده است. و در زمان جوانی و میانسالی خودنمایی می‌کند .

در مجموع تعرضات جنسی توسط افرادی انجام می‌شود که از لحاظ شخصیتی و روانی متعادل نیستند. یا خود، قربانیان خشونت جنسی در دوران کودکی توسط افراد فامیل یا غریبه بوده‌اند. یا اینکه مورد ضرب و شتم پدر و مادر قرار گرفته‌اند. و از جنس مخالف کینه به دل دارند یا به دلیل آموزه‌ها یا آموزش‌های اعتقادی و باورهایی که به صورت غلط به آنها منتقل شده. با دید این که جامعه را از این مفاسد پاک کنند ، دست به ارتکاب این جرائم می‌زنند .

وکیل تجاوز و زنای به عنف

وکیل امید شاه مرادی ، وکیل پایه یک دادگستری ، متخصص در امور کیفری و خانواده ، همراه شماست.  برای ارائه مشاوره حقوقی تلفنی رایگان با ما تماس بگیرید. قبل از هر اقدامی دریافت مشاوره از وکیل متخصص تجاوز و زنای به عنف کمک شایانی به پرونده شما خواهد کرد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *